BayerLeverkusen.pl - Forum Kibiców

Pełna wersja: Sugestie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
Tak jak w temacie, jeżeli macie jakiekolwiek sugestie dotyczące Naszej stronki- piszcie w tym temacie.
Nie wiem, czy ktoś zwrócił uwagę - ale niedługo dobijemy do 800 newsa na stronie i 3000 wpisu na forum Big Grin
Martinbm no i o to chodzi Big Grin
Można spróbować wprowadzić typerka - dobra zabawa.
jest u nas Liga Typerów na stronie Smile
http://www.bayerleverkusen.pl/dzial/liga-typerow
Witam! Jestem tu nowy, aczkolwiek stronę główną przeglądam od dawna Smile Mam pomysł, by na forum od przyszłego sezonu wprowadzić piłkarzyki. Jest to genialna gra polegająca na rozgrywaniu meczy 3 graczy na 3. Każda drużyna miałaby 7 zawodników z różnych lig(do ustalenia jakich), wybieranych na drafcie - tak jak w NBA, byłoby losowanie kto w jakiej kolejności losuje. Co weekend byłyby rozgrywane mecze między tymi zespołami i jeśli zawodnik drużyny w prawdziwym meczu zdobyłby gola to i gola zdobyłaby drużyna w piłkarzykach, która posiada tego zawodnika i wystawiła go do trójki meczowej Smile Jeśli bierze się myślę, że minimum 12 graczy chętnych i forum wyrazi zgodę, to napiszę resztę regulaminu i być może zagramy Smile
Czytał ktoś, zastanawiał się nad tym pomysłem? hm? Wink

Aha, miałbym jeszcze jedną sugestie, ale dotyczącą strony. Czemu tak mało newsów? Ilu jest newsmanów ? w dodatku 0 komentarzy, niemal przy każdym newsie... :/ Trzeba coś z tym działać i to szybko!

Ps. Sry, za komentarz pod komentarzem...
Przed nowym sezonem na pewno rozważymy opcje wprowadzenia tego typu gier, o ile będą chętni Smile
Odnośnie newsów to wygląda to niestety biednie. Po pierwsze mało jest newsmenów, po drugie ci co są, w ostatnim czasie mają troche innych obowiązków <np matura, pozdrawiam Prezesa Big Grin > W związku z tym mało jest newsów, a większość aktualnych wątków związanych klubem jest odnotowywana na forum. Jednak jeśli jesteś zainteresowany współpracą to serdecznie zapraszamy Smile
Hmm... To już teraz trzeba by było zrobić zapisy, trzeba ustalić zasady, tabelę ogarnąc na 100%, ustalić wszystkim pasujący wszystkim termin draftu, ale przede wszystkim musimy miec pewność, że uczestnicy BĘDĄ CZYNNIE BRALI UDZIAŁ W GRZE, TZN. WYSTAWIALI ZAWSZE SKŁAD(będą żelazne trójki, ale będzie z nich można korzystać 3x na sezon), INTERESOWAĆ SIĘ GRĄ(będzie rynek transferowy!), oraz będzie potrzebna mi do tego potrzebna osoba, która razem ze mną to ogranie Smile WIĘC PROSZĘ SIĘ SPIESZYĆ!

Co do współpracy mam jedno pytanie - czemu forum jest tak zaśmiecone? Powinniście coś z tym zrobić, usunąć nieaktualne tematy, przenieść do kosza.. :|
I tak w ogóle to o jaką współpracę chodzi? Newsmana? Chętnie, ale czy coś potrzeba, jakiś staż czy cosik?
Witaj Rijo Wink Skoro już tak aktywnie wystrzeliłeś u nas na forum, to może opowiedz o początkach swojego kibicowania Bayerowi i ogólnie o sobie coś, bo większość tutaj na forum zna się już nie tylko "przez klawiaturę" Big Grin Tu odpowiedni do tego temat http://forum.bayerleverkusen.pl/showthre...=11&page=3

Co do forum, to nie jest zaśmiecone. Aktualne tematy znajdują się zawsze na górze, a do starszych - jak np. zloty i poprzednie spotkania warto czasami wrócić i powspominać, podobnie jak do meczów z poprzedniego sezonu. Przynajmniej ja tak robię.

Odnośnie współpracy na stronie możesz się ze mną kontaktować przez gg: 8756328. Bo jak już zostało powiedziane, ja mogę powiedzieć także za siebie, że również czasowo stoję gorzej niż chociażby pół roku temu, stąd mniejsza liczba newsów - więc przyda się kolejna osoba w redakcji.
Tu również "oczko" w stronę innych osób, które nad dołączeniem do redakcji się zastanawiają.

Co do komentarzy, to u nas dyskusje zawsze toczyły się na forum. W newsach na stronce rzadziej pojawiały się komentarze.
Stron: 1 2 3 4 5 6
Przekierowanie