BayerLeverkusen.pl - Forum Kibiców

Pełna wersja: Transfery
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
No właśnie. Jakich zawodników z chęcią byście zobaczyli w naszym zespole?Moim zdaniem przydałby się ktoś doświadczony do środka pola. W obronie myślę, że jest ok. Przyszedł Hyypia i powinien to z tyłu poukładać, a właśnie w pomocy brakuje mi jednego ogranego na europejskim poziomie.
Zapraszam do dyskusjiWink
Zgadzam się z Malasem trzeba nam kogoś z środka pola. Napad mamy super do Kiesslinga i Helmesa dochodzi Derdiyok. Obronę wzmacnia Hyppia, oraz Bayer wykazuje zainteresowanie Boulahrouz'em. Jedynie środek pomocy potrzebuje wzmocnienia.
Transfery na chwilę obecną (źródło bundesliga.de):
przychodzą: Eren Derdiyok (FC Basel), Sami Hyypiä (FC Liverpool), Daniel Schwaab (SC Freiburg), Theofanis Gekas (FC Portsmouth), Pierre De Wit (Osnabrück), Assimiou Toure (Osnabrück) kehren nach Ausleihe zurück
odchodzą: Karim Haggui (Hannover 96), Erik Domaschke (Wehen Wiesbaden), Gabor Kiraly (Burnley), Henrique (FC Barcelona) und Angelos Charisteas (Nürnberg) waren ausgeliehen

Derdiyok i Hyypia to na pewno duże wzmocnienia, zgadzam sie, że potrzeba kogoś do środka i przydał by sie jeszcze jeden dobry, obrońca, bo często w tej formacji mamy problemy (kontuzje,kartki itp)
Myślę że już powoli musimy się przyzwyczajać do odejścia z Bayeru Tranquillo Barnetty. Ja mam taką cichą nadzieję, że Jupp Heynckes w jego miejsce będzie chciał ściągnąć do nas Marko Marina z Gladbach Smile To byłby fantastyczny transfer - dwóch najlepszych piłkarzy młodego pokolenia w Niemczech - w jednej drużynie (jest jeszcze Kroos, którego również możemy wykupić) Smile)
To tyle z marzeń.
Cieszę się z tych trzech transferów, które już dokonaliśmy (Derdiyok, Hyypia, Schwaab), nie zapominajmy że na wypożyczeniu w Nurnberdze, jest odkrycie rundy w 2. Bundeslidze - Stefan Reinartz, którego, z tego co pamiętam możemy ściągnąć już w tej przerwie.
Derdiyok - Cieszę się że będzie dużo większa konkurencja w pierwszym składzie. Kiessling albo zacznie dawać z siebie wszystko, albo na ławę. Z tego co słyszałem, czytałem, widziałem, to Derdiyok jest bardziej skoczny i szybszy od Kiesslinga, a teraz po przyjściu nowego trenera każdy będzie miał taką samą pozycję w drużynie i każdy będzie musiał w tej przerwie udowodnić że miejsce właśnie mu się należy. Myślę że w nowym sezonie będziemy oglądać atak Helmes-Derdiyok Smile
Pozdro
a może nasi rodacy mogli by znów odgrywać jakieś większe role na BayArena, taki Lewandowski(Robert), Boguski, by się na pewno przydali. Nawet taki Dudek byłby dobrym zawodnikiem, na postraszenie AdleraBig Grin, który chyba zbyt pewnie się poczuł na wiosnę i poluzował z formą...
Ja jeszcze rzucam hasło, że jest nam, potrzebny zawodnik do pierwszego składu z olbrzymim doświadczeniem: schneider już tyle nie pogra, hyypia to też uzupełnienie, więc w sumie myślałem, ale zbyt wiele nie wymyśliłem, choć na przykład podobała mi się gra Tiago z Koelnu, czy to jednak realne z wiadomych powodówBig Grin chyba tak, bo już było parę transferów między Bayerem, a tamtymi, tymi nooBig GrinBig Grin
(06-08-2009 04:22 PM)martinbm napisał(a): [ -> ]Ja jeszcze rzucam hasło, że jest nam, potrzebny zawodnik do pierwszego składu z olbrzymim doświadczeniem: schneider już tyle nie pogra, hyypia to też uzupełnienie, więc w sumie myślałem, ale zbyt wiele nie wymyśliłem, choć na przykład podobała mi się gra Tiago z Koelnu, czy to jednak realne z wiadomych powodówBig Grin chyba tak, bo już było parę transferów między Bayerem, a tamtymi, tymi nooBig GrinBig Grin
A najlepiej jakby to był właśnie środkowy pomocnik;]
Byłbym ciekawy jakby sobie Stilic poradził w Bundeslidze. Ale to nie wchodzi w grę skoro jest nam potrzebny ktoś z doświadczeniem. Semir nawet pewnego miejsca w kadrze nie ma..
Z naszej ekstraklasy w Bayerze widziałbym tylko Roberta Lewandowskiego, który pewnie odejdzie z Lecha,lecz na pewno nie trafi do Bayeru, choć swego czasu była wzmianka o tym jako byśmy się nim interesowali.
z polskich grajków wystarczy nam Zdebel na trybunach Big Grin
Zdebel chyba odejdzie... A chciałbym jakiegoś Polaka w Leverkusen Smile Co prawda dwóch już mamy, ale w młodzieżowych drużynach- Maciej Zięba i Denis Krol(z tego co pamiętam to przyszedł do nas z Barcelony Big Grin), jeszcze niedawno był Adrian Student, ale z tego co widzę, to młodzież Leverkusen, zamienił na drugą drużynę MSV Duisburg
Teraz Zdebel na nowiutkich krzesełkach będzie mógł siedziećWink. A tak na poważnie to nie wiem czemu miał służyć jego transfer..
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Przekierowanie