Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Transfery 2009/2010
Autor Wiadomość
konradthfc Offline
Member

Ilość postów: 143
Reputacja: 0
RE: Transfery 2009/2010
BigBayer - nie oglądałeś gościa w 1.FCK (mówię o Sidneyu) to po co gadasz, że to osłabienie dla Bayeru? Już niejednokrotnie można się było przekonać, że zawodnik przychodzący z zaplecza Bundesligi jest tak naprawdę wzmocnieniem a nie osłabieniem drużyny.
Gdyby nie on, Klautern by miało napewno ciężko z awansem. Więc trudno mi się z Tobą zgodzić w tej kwestii.
05-21-2010 10:25 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
martinbm Offline
Bayer 04 Poland Fan Club

Ilość postów: 539
Trudno oceniać tak naprawdę przydatność Sama. Ja się cieszę na razie z tego transferu i wierzę w niego, ale będzie miał ciężkie zadanie. To, że będzie musiał zastąpić Kroosa będzie za nim krążyło przez cały sezon. Miejmy nadzieję, że z czasem sprosta zadaniu, bo początki na pewno nie będą łatwe. Tym bardziej, że do składu wrócą Renato i Rolfes.

Wir sind der zwölfte Mann und steh'n zu dir - Bayer 04 !!
05-21-2010 11:27 AM
Aptekarz Offline
Bayer 04 Poland Fan Club

Ilość postów: 323
Sam to zdolny, perspektywiczny zawodnik. Nawet jeśli nie przebije się do składu na początku, to jest inwestycją na przyszłość. Bayer nie jest zespołem, który sprowadza stare gwiazdy, czy nazwiska. Zawsze stawialiśmy na młodzież i myśle, że z czasem to nam się opłaci. Wolfsburg czy Hamburg miały kadre zdecydowanie od nas lepszą i bardziej spektakularną, kto gra w Europie? My i Borussia Dortmund, która też buduje swoją drużynę na młodych piłkarzach.

Jeśli jesteś pierwszy to jesteś pierwszy, jeśli jesteś drugi to jesteś nikim - Bill Shankly
05-21-2010 04:14 PM
Silesia Offline
Junior Member
**

Ilość postów: 3
Tak, to prawda, ze my budujemy druzyne na mlodych pilkarzach .... i to tak rok w rok.
Bayer nie slynie tylko z produkcji i sprzedazy Aspiryny, ale takze z "produkcji" i sprzedazy pilkarzy; a najwiekszym naszym odbiorca jest chyba FC BAYERN.
Jak wiele gwiazd sie u nas wychowalo moglismy zobaczyc na meczu Schnixa. Az strach pomyslec gdzie bylibysmy dzisiaj, gdyby bylo nam dane, ich wszystkich zatrzymac.
05-21-2010 10:16 PM
BigBayer Offline
Member

Ilość postów: 58
(05-21-2010 10:25 AM)konradthfc napisał(a):  BigBayer - nie oglądałeś gościa w 1.FCK (mówię o Sidneyu) to po co gadasz, że to osłabienie dla Bayeru? Już niejednokrotnie można się było przekonać, że zawodnik przychodzący z zaplecza Bundesligi jest tak naprawdę wzmocnieniem a nie osłabieniem drużyny.
Gdyby nie on, Klautern by miało napewno ciężko z awansem. Więc trudno mi się z Tobą zgodzić w tej kwestii.

Sory wiem ze kibicujes z tej druzynie ITD jednak moim zdaniem możemy kupować Samow Sidneyow Polakow czy innych ale nie do 11 składu !!! Może trochę przesadziłem z tym osłabianiem za co cie przepraszam. Pozycja ta jest zawsze obsadzona przez najlepszych w wielkich druzynach w tamtym sezonie to był u nas Kroos w Barcelonie jest Xavi w Chelsea Lampard w Interze Snejder w Liverpoolu Gerrard na tej pozycji gra gosc ktory ma kierowac grą Wink ale powiem ci cos Sidney nie ma 22 lata jest to wiek na pograniczu ukształtowanego gracza i mysle ze tak poprostu gosc sie nie sprawdzi za duza odpowiedzialnosc jak na gracza 2 ligi . PzDr
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-21-2010 10:56 PM przez BigBayer.)
05-21-2010 10:55 PM
martinbm Offline
Bayer 04 Poland Fan Club

Ilość postów: 539
Znaczy faktycznie coś w tym racji jest, że z Sidneyem w pewien sposób ryzykujemy. Jednak gdy zdrowy będzie Rolfes i Vidal, to będzie miał silną obstawę, w związku z czym będzie miał pole do popisu i kreatywnej gry.
Swoją drogą jeśli w formie będzie Rolfes, Vidal i Renato, to dla Sama może nie być miejsca w podstawie. Ja w niego wierzę, choć nutka niepewności zawsze jest i byłaby nawet w przypadku wielkiego gwiazdora. Tak to już jest z tymi transferami.

Wir sind der zwölfte Mann und steh'n zu dir - Bayer 04 !!
05-21-2010 11:04 PM
TomekBayer Offline
Junior Member
**

Ilość postów: 1
Ściągnięcie Ballacka było znakomitym posunięcie nie mogę sie nacieszyć z tego powodu duży plus dla Bayeru
07-15-2010 06:33 PM
kucjan Offline
Bayer 04 Poland Fan Club
**

Ilość postów: 37
Oby pokazał tego Ballacka z 2001 roku !!!
07-16-2010 12:33 AM
tomekbajern Offline
Banned

Ilość postów: 1
to nie bedzie to bedzie niewypał jak nic :?

// następnym razem za reklamę w poście poleci ban.
Malas
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-25-2010 02:13 PM przez Malas.)
07-20-2010 01:00 AM
kucjan Offline
Bayer 04 Poland Fan Club
**

Ilość postów: 37
Nie sądzę, żeby ten transfer był nie wypałem. Michael może już nie jest młody, ale dużo widzi na boisku i będzie to starszy model Kroosa z dużym doświadczeniem i umiejętnościami. obawiam się jedynie, że może zacząć u Nas łapać kontuzje, ale wierzę, że poprowadzi Nas z resztą ekipy do jak najlepszego miejsca, nie wątpie w mistrzostwo, ale historia pokazujek, że nie sprzyja nam los.
07-28-2010 10:51 AM
Odpowiedz 

Skocz do:

hamburgersv, HSV
KontaktForum kibicówWróć do góryWróć do forówWersja bez grafikiRSS